Ürgüp Tanıtım Vakfı (ÜRTAV) ilk defa katıldığı voleybol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu. Geçtiğimiz ay yapılan görev değişimi sonrası ÜRTAV Başkanlığına getirilen M. Halis Aydoğan farkındalık oluşturmaya devam ederken Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022 yılı kurumlar ve kuruluşlar arası voleybol turnuvasına 12 takım katıldı.

A grubunda Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Nevşehir Cezaevi, Ürgüp Tanıtım Vakfı (ÜRTAV), Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü; B grubunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Avanos Belediyesi, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Kardelen Koleji; C grubunda ise Gülşehir Anadolu Lisesi GSK, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avanos Voleybol ve Kaymaklı İlköğretim Okulu takımları katıldı.

7 Mart’ta başlayan turnuva yaklaşık bir buçuk ay sürdü. Turnuvada hem grup hem de play-off müsabakalarının tamamını kazanan ÜRTAV Nevşehir şampiyonu oldu. Nevşehir’i profesyonel düzeyde en üst seviyede temsil eden Ürgüpspor’un da başkanı olan M. Halis Aydoğan, ÜRTAV başkanı seçilmesinin ardından katıldığı ilk turnuvada takımını şampiyonluğa ulaştırırken kalitenin tesadüf olmadığını da ispat etmiş oldu.

Turnuvada ÜRTAV il birincisi, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü il ikincisi, Nevşehir Gençlik ve Spor ve İl Müdürlüğü il üçüncüsü ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü il dördüncüsü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ÜRTAV Başkanı M. Halis Aydoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ünal Kitapçı ve Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi İlhan Ekici tarafından verildi.