Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen kurumlar arası ayak tenisi müsabakalarına başvurular en geç 21 Ağustos Cuma günü Saat 12.00’ye kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacak.

Nevşehir’de kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik sportif aktivitelerin artık daha fazla olacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir; “Daha önce yapmış olduğumuz kurumlar arası voleybol turnuvası, kurumlar arası masa tenisi turnuvası, kurumlar arası basketbol turnuvası ve yeni başlayacak olan kurumlar arası ayak tenisi turnuvası ile ilimizdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırmak, tüm kamu kurumları arasında kaynaşmayı sağlamak ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenlemekteyiz. Turnuvaya katılacak tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Kurumlar Arası Ayak Tenisi Turnuvası Statüsü

1- Takımlar 3 (2 asil 1 yedek ) kişiden oluşacak.

2- Her kurum kendi adına en fazla iki takım çıkartabilecek.

3- Takımlar kadın-erkek karma şeklinde de oluşturulabilecek.

4- 1 set 15 sayı olup, kazanılmış 3 set üzerinden oynatılacak.

5- Müsabakalar eleme usulü oynatılacak.

6- Müsabakalar 2 Nolu Çim Sahada oynatılacak.(Hava durumuna göre farklılık gösterebilir.)

7- 35 yaş ve üstü kişiler katılabilir.

8- 1. 2. 3. 4.’ye kupa ve madalya verilecek.

9- COVİD-19 Sebebiyle fikstür çekimi sistem üzerinden yapılacak olup, başvuru yapacak kurumlar dilekçe ya da aşağıda belirtilen telefon numarasına katılım taleplerini bildirecek.

10- Müsabakalar Gençlik ve Spor Bakanlığının ve Nevşehir Valiliğinin belirlemiş olduğu COVİD-19 tedbirlerine uygun olarak oynatılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi İletişim: 0 384 213 13 38