Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Zafer Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen kurumlar arası veteranlar ayak tenisi turnuvası ödül töreni ile birlikte tamamlandı.

25 - 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında iki grup halinde oynanan müsabakalara A Grubunda; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (A), 75. Yıl Ortaokulu (A), Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve Tarım İl Müdürlüğü, B Grubunda ise; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (B), 75 Yıl Ortaokulu (B), Gülşehir Şht. H. Sibel Anadolu Lisesi ve Ürgüp Öğretmen Evi takımları katıldı.

3.lük ve 4.lük maçını 75. Yıl Ortaokulu ile Tarım İl Müdürlüğü final müsabakasını ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (A) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (B) takımları oynadı. Baştan sona çekişmeli geçen mücadelelerde 3. lük maçını Tarım İl Müdürlüğü final müsabakasını ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (B) takımı kazandı.

4. olan 75.Yıl Ortaokuluna ödülünü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Mustafa Büyükkurutlu, 3. olan Tarım İl Müdürlüğüne ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Şahin, 2. olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (A) takımına ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve 1. olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (B) takımına ödülünü Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek teşekkür etti.