Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan final müsabakalarından sonra maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları ve katılım belgeleri AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından verildi.

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar yaptığı açıklamada; “Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nce, Cumhuriyet Bayramı anısına kamu kurum kuruluşları arasında düzenlenen voleybol turnuvası oynanan final maçları ile tamamlandı. Emeği geçen İl Müdürümüz Muhsin Özdemir ve turnuvaya katılan kamu kurumlarımızı tebrik ederim.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yaptığı açıklamada; “Sporun, yaşı yoktur. Turizm, sağlık, doğa, spor cenneti Nevşehir’imizde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kamu kurum kuruluşları arasında düzenlediği voleybol turnuvasında şampiyon takımımıza ve sporcularımıza ödüllerini takdim edip, katılımcılarımızı da kutladık. Güzel, heyecanlı ve dostluğun pekiştiği organizasyon için İl Müdürümüz Muhsin Özdemir’e, değerli personellerimize, spora katkı sağlayan katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürler. Sevdamız Nevşehir.” dedi.