Nevşehirspor, ligin 19. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Kürkçüler Amatör spor´u Şafak´ın attığı golle 1-0 yenerek hem liderliğini hem de galibiyet serisini sürdürdü.

Şampiyonluk yarışında kritik haftalara giren Nevşehirspor, bu müsabakayı kazanarak şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam etti. Nevşehirspor maça Can Avcı, Hüseyin Civelek, Eray Eren, Ahmet Arslan, Şafak Bayraktar, Aydın Kuzu, Aykut Eren, Hakan Doğan, Chıbuzor Nwogbo Chibuzor, Kaho Yannıck ve Furkan Yıldırım 11´i ile başladı.

Adana deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönerek bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılan Nevşehirspor haftaya oynayacağı zorlu Yozgatspor maçı öncesi hem moral buldu hemde zirvedeki yerini sağlama aldı.

Yozgatsporun Talasgücü Belediyespor ile kendi evinde berabere kalarak büyük bir yara alması sonrası SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grup´ta lider bulunan Nevşehirspor önümüzdeki hafta kendi sahasında Yozgatspor ile karşı karşıya gelecek. Aksaray Bld. spor ise kendi evinde Kayseri Şekerspor´u ağırlayacak.