MAK-SAN Otomotiv Spor Kulübü Başkanı Ali Özcan, beraberinde Ürgüp Taşkınpaşalı gençler M.Ali Demir, İbrahim İçöz ve Hakan Onmuş ile birlikte Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevine başlayan Muhsin Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup görevinde başarılar diledi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Taşkınpaşalı gençler İl Müdürü Özdemir'den köylerine halı saha yapılmasını istediler. İl Müdürü Özdemir'de, “İleriki günlerde Taşkınpaşa köyünü ziyaret edip bu konuda yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

Koronavirüsün en çok yaşandığı köy olan Ürgüp Taşkınpaşa Köyü salgın döneminde Türkiye gündemine oturmuştu.

Ziyarette Taşkınpaşalı gençler adına konuşan Ali Özcan şunları söyledi; “Pandemi döneminde köyümüz ve gençler çok yıprandılar, bunaldılar ve şu an bunu atlatmaya çalışıyorlar. Köyümüzde genç nüfus çok. Bu gençlerin sosyal aktivite yapacakları alanlar yok gibi bir şey. Köyde futbol sahası yok ve gençler futbol oynamak için köyün içinden geçen ana asfaltta futbol oynuyorlar. Araç geçerken oyun duruyor ve araç geçince oyun tekrar başlıyor. Can güvenlikleri bile tehlike altında aslında. Çöp varillerinden kaleler yapılıyor. Saha yok, spor ayakkabısı bazılarında var bazılarında yok, forma yok, eşofman yok, ama potansiyel var, istek var, genç var. Bunun için Gençlik ve Spor İl Müdürümüzden Taşkınpaşa köyümüze halı saha yapılması için istekte bulunduk. Bizi çok samimi ve sıcak karşılayan Muhsin Özdemir Müdürüme köyümüz ve gençler adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ziyaretlerinden dolayı MAK-SAN Otomotiv Spor Kulübü Başkanı Ali Özcan ve Ürgüp Taşkınpaşalı gençlere teşekkür etti.