Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Futbol İl Temsilciliği ve TFF tarafından düzenlenen Nevşehir Amatör Küme Futbol Ligi grupları çekilen kura sonucu belli oldu.

Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü 2021-2022 sezonunda Nevşehir Amatör Küme Liginde A grubunda mücadele edecek.

Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımları sorumlusu tecrübeli Teknik Direktör Ali Özcan yaptığı açıklamada; “Biz kulüp olarak futbolun her branşında liglerde mücadele edeceğiz ve Nevşehir gençliğine ve futboluna hizmet edeceğiz. Amacımız ise gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, saygıyı sevgiyi ahlakı vatan sevgisini bayrak sevgisini öğretmek. Bunların yanında sahalarda centilmence mücadele etmek ve saha dışında örnek bir kişilik olmalarını sağlamak. Çalışmalarımız bu yönde olacaktır.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği tarafından TFF ile ortaklaşa düzenlenen Nevşehir Amatör Küme liginde bu sezon Nevşehir ASKF binasında çekilen kura sonucu A grubunda mücadele edeceğiz.

Toplam 19 takımın katılacağı ve iki tane 6 takımlı, bir tane 7 takımlı grup olarak oluşan ligde A grubunda; Maksanspor, Kapadokya Nevşehir Spor, Derinkuyugücü Spor, Kaymaklı Belediyespor, Nevşehir 1969 GK, Yazıhüyük Spor ve Eğitim Gençlik Spor takımları mücadele edecek. Kurulma aşamasında olan Gülşehir Futbol Kulübü de yetişirse lige katılacak ve C grubunda yer alacak.

B Grubunda; Kapadokya Avanos Spor, Çalış Belediyespor, Ortahisar Belediyespor, Göre Spor, Anadolu FK ve Karapınar Spor takımları mücadele edecek.

C Grubunda ise; Kozaklı Spor, Hacıbektaşgücü Spor, Telekom Spor, Hisar Spor, İl Özel İdare Spor ve Sulusaray Spor mücadele edecek.

Nevşehir Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü olarak katılan bütün takımlara başarılar dilerim. Sakatsız, centilmence geçen bir sezon olur inşallah. Ayrıca bu sezon yaptığımız transferlerle ligde ses getireceğiz. Gençlere her zaman çok şans verip onlara güveniyorum. Şunu çok açık ifade edeyim; takımımda öyle harika futbol oynayan gençlerim var ki, 3. ligde çok rahat oynayacak kapasiteleri var. Bu gençlere ilimiz profesyonel takımında şans verilse kendilerini gösterebilirler.” dedi.

Özcan ziyarette Nevşehir 1969 GK Spor kulübüne ve Nevşehir'de spora verdiği destek için Muşkara Haber Gazetesi imtiyaz sahibi ve Nevşehir 1969 GK Spor Kulübü Başkanı Bayram Ekici’ye teşekkür etti.