Ankara ve Niğde gibi güçlü rakiplerini 3-0’lık net skorlarla yenerek Türkiye genelinde son 32 takım arasına ismini yazdırmayı başaran Özyayla Ortaokulu voleybol takımı Afyon ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürü Ali Çelik yaptığı açıklamada; “Bu başarıda grup maçları öncesi ziyaret ettiğimiz Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın takım oyuncularımızı motive etmesinin büyük payı olduğunu düşünüyorum. Çünkü öğrencilerimizin hayallerini süsleyen isimleri yazılı formaları Valimiz öğrencilerimize hediye etmişti. Bu başarımızda desteklerini bizden esirgemeyen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir’ e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.

Ayrıca okulumuza ve takımımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliği Başkanımız Mehmet Özcan ile bizlere bu gurur ve sevinci yaşatan fedakârlığı, çalışkanlığı ile başarının mimarı olan Beden Eğitim öğretmenimiz Yusuf Kaya’yı ve ekibini canı gönülden kutluyorum” dedi.