Nevşehirspor Taraftarlar Derneği ve Meterisliler taraftarlar grubu yeni sezon öncesinde Gençlik Merkezinde toplandı. Dernek Başkanı Mustafa Şekerli Başkanlığında toplanan taraftarlar sezon boyunca yapılacak olan organizasyonlar hakkına görüş alışverişinde bulunurken yeni sezonun hayırlı olması dilleklerinde bulunuldu.

Taraftarlar Dernek Başkanı Mustafa Şekerli, “Nevşehir Belediyespor olarak 2018-2019 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edeceğiz. Biz taraftarlar olarak üzerimize ne düşüyorsa her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. İnşallah Nevşehir Belediyespor’umuz bu sezon da şampiyon olarak bizlere 2.ligde temsil etmeye hak kazanır” dedi.

Düzenlenen toplantıya 100’den fazla taraftar katılırken bu yıl daha farklı projelerle sosyal etkinlikler yapılması planlanıyor.

Kütüphanesi olmayan bir okula kütüphane kazandırma çabası içinde olduklarını söyleyen Başkan Şekerli taraftarlarımızla sadece tribünde bağıran bir gurup olmayacaklarını şehrin gelişimine katkı sağlayarak projeler üreteceklerini söyledi.

Başkan Şekerli sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projeleri yaparak Nevşehir marka değerine katkı sağlamak istediklerini ve sosyal sorumluluk projelerini çok önemsediklerini söyleyerek Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.