Nevşehir Futbol Akademisi projesinin mimari, Akademi Direktörü ve aynı zamanda Nevşehirspor Alt Yapı Sorumlusu Mahmut Sami Akyüz, akademi calışmaları hakkında bilgiler verdi. Akyüz yaptığı açıklamada; "Nevşehir Futbol Akademisi, yaz dönemi futbol kursumuz, 75 civarında sporcumuzun katılımıyla ve 3 grup halinde devam etmektedir.

Birinci grubumuz 2001-2002-2003 doğumlu sporculardan, ikinci grubumuz 2004-2005-2006 doğumlu sporculardan, üçüncü grubumuz ise 2007-2008-2009 doğumlu sporculardan oluşmaktadır. Yaz döneminde Nevşehir Futbol Akademisi´nde yaptığımız çalışmalar neticesinde yetenekli sporcularımızı Nevşehirspor Kulübümüze ve diğer kulüplerimize kazandırarak yetenekli çocuklarımızın lisanslı sporcu olarak kulüplerimizde futbol oynama kapısını açmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Dolayısıyla Nevşehir Futbol Akademisi, yaz döneminde Nevşehir´de futbol temel eğitiminin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri ile birlikte Nevşehir´e donanımlı bir sporcu ve futbolcu kazandırmak için, ayrıca çocuklarımızın birçok alanda gelişimlerini sağlamak için çalışmalarına ve yüklendiği misyonu sürdürmeye devam etmektedir. Her grubumuz haftanın iki günü ve farklı yaş gruplarıyla birlikte akademi çalışmalarımız haftanın 6 günü devam etmektedir.

Yaz dönemi boyunca 12 hafta süren çalışmalarımız, Haziran ayının 3.haftası başlamış ve Eylül ayının 3.haftasına kadar devam edecek.

Ayrıca çocuklarımızı akademi servisimizle çalışmalar öncesi evlerinden alıp tekrar çalışmalar tamamlandıktan sonra evlerine bırakarak sporcularımızın bizler için ne kadar değerli olduğu gerçeği ortadadır.

Yıllardır kalitemizden ödün vermeden, bu duruşumuz ve çalışmalarımız neticesinde, Nevşehir Futbol Akademisine ilgi gösteren, Nevşehir´de "Nevşehir Futbol Akademisi" ismini marka haline getiren tüm velilerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. Haber: Erdal KESİCİ

 

/images/haberler/resimler/2015-8/6/1121121047199.jpg