Avcı “Amatör Spor Haftası´nda desteklerini bizden esirgemeyen Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer ve Spor İl Müdürlüğü teşkilatına teşekkür ediyorum.

Amatör Spor´a dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yılın enleri ödül töreni ve taban birlikleriyle yapılan etkinliklere destek olan Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş´a ve Nevşehir milletvekillerimize samimi duygularla şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Amatör Spor Haftasının gençlere spor kültürünü daha iyi kavraması yönünde ışık tuttuğunu belirten Avcı "Gençler bizim geleceğimiz. Eğer sağlıklı ve dinç bir geleceğimizin olmasını istiyorsak, geleceğimiz, yarınlarımız olan gençlere gereken değeri verip onları yetiştirmeliyiz.

2016 yılında uluslararası ve ulusal müsabakalarda başarılar elde etmiş sporcularımızı ve emek veren değerli hocalarını tebrik ediyor diğer sporcularımıza gerek ahlaki yönden gerekse de göstermiş oldukları başarılarıyla örnek olmasını temenni ediyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, tüm dünyada profesyonel sporculuğa geçişin en önemli noktasıdır amatör spor. Bizlerde bu bilinç ve yaklaşımla amatör sporlara destek vererek bu ülkenin spor değerine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Nevşehir olarak sporda Türkiye´nin öncü şehirlerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. Mehmet Karaca