Nevşehir Belediyespor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen arada çalışmalarına bir günlük iznin ardından tekrar başladı.

Kırmızı beyazlı ekibin Nar Kasabasında bulunan tesislerindeki antrenman teknik direktör Taner Öcal, yardımcı antrenör Şenel Akay ve kondisyoner Caner Akçakaya yönetiminde iki gurup halinde salonda gerçekleştirildi. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde oluşturulan parkurda denge ve kuvvet çalışmaları yaptı.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF ) 2. lig ve 3. ligde mücadele eden 79 kulübün liglerin oynanmasını istemesi üzerine 2. ve 3. liglerle ilgili olarak yeniden bir karar verecek.

Bu konuda bir değerlendirmede bulunan Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal; “Ligler nasıl oynanacak, nasıl olacak daha beli değil, TFF hafta içerisinde yapacağı toplantının ardından kesin kararını açıklayacak. Bizde yönetim ve takım olarak o açıklamayı bekliyoruz. Federasyon Play¬-off’mu oynatır yoksa kalan maçları mı oynatır yapılacak açıklamadan sonra netlik kazanır. Takım olarak biz nasıl bir karar çıkarsa çıksın çalışmalarımıza yarın maça çıkacakmış gibi hazırlanıyoruz. Hafta içerisinde Federasyonu tarafından yapılacak açıklamanın sonrasında biz takım olarak müsabakaların oynanacağı güne hazır olacağız.” dedi.