KIRMIZI BEYAZLI EKİPTE 3 EKSİK

Misl.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin son haftasında karşılaşacağı Çankaya Futbol Kulübü müsabakası için Nar’da bulunan Nevşehir Belediyespor tesislerinde hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan antrenmana Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakasında sakatlanan Hasan Erbey ve İsmail Hacıhafızoğlu’nun yanı sıra Vedat Erçin katılmadı.  Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma, dar alanda paslaşma, kaleye şut, bire bir mücadele ile devam ederken, yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

TOKUŞ İŞİ SIKI TUTUYOR

Nevşehir Belefiyespor Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve ekibi göreve geldiğinden bu yana Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta oynanan son 11 haftada 5 mağlubiyet 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 19 puan topladı. Hafta sonu oynanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakasında üç puanı üç golle alan futbolcularını tebrik eden Tokuş, oyuncularından Yeşilyurt Belediyespor maçını unutup hafta sonu oynanacak olan Çankaya Futbol Kulübü maçı için hazır olmalarını istedi.

Ligin son haftasında 1 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’da Gazi Stadında oynanacak olan müsabaka için işi sıkı tutan Nevşehir Belediyespor’un deneyimli çalıştırıcısı Tokuş, antrenman boyunca oyuncularıyla yakından ilgilenirken, antrenmanı sık sık keserek oyuncularının istediklerini sahaya yansıtmasını istedi. Tokuş, oyuncularına antrenman boyunca uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi.