Hafta içi ve hafta sonu süren yoğun maç trafiğinde kayıpsız yolmak isteyen Nevşehir Belediyespor, hazırlıklara başladı.

Manisaspor müsabakası öncesinde Nevşehir Belediyespor teknik heyeti, futbolcular, yöneticiler ve kulüp çalışanları Kovid-19 testi oldular. Yapılan Kovid-19 testi sonucunda, kırmızı beyazlı ekipte “pozitif”e rastlanmaz iken geçtiğimiz günlerde yapılan test sonucunda kırmızı beyazlı ekipte sadece Youssef Yesilmen’in Kovid-19 testi pozitif çıkmışdı. Test sonucuna göre Yesilmen Manisaspor kadrosunda yer alamazken 4 sarı kart cezalısı Emrah Bedir’de Manisaspor, deplasmanına götürülmeyecek.

12 Kasım Perşembe günü karşılaşacağı Manisaspor müsabakası için Nevşehir Belediyespor, tesislerinde Mert Korkmaz yönetiminde antrenmanlara devam ediyor.

Misli.com 3.Lig 1. Grubun 8. hafta karşılaşmasında ev sahibi takım Manisaspor geride kalan 7 haftada hiç galibiyet alamazken bir beraberlik aldı. Attığı 4 gole karşılık kalesinde 14 gol gören Manisaspor 3. Lig 1. Grup’ta bir puan ile 16. sırada kırmızı beyazlı Nevşehir Belediyespor ise geride kalan 7 haftada iki galibiyet ve bir beraberlik alırken dört müsabakadan puan alamadı. Geride kalan müsabakalardan 7 puan toplayan Nevşehir Belediyespor 12. sırada.

Ev sahibi takım Manisaspor, Nevşehir Belediyespor’u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Son haftalarda oynadığı güzel futbol ve alınan puanlar ile taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanan Nevşehir Belediyespor’da hedef mutlak galibiyet ve üç puan.

12 Kasım Perşembe günü saat 13.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın hakem triyosu şu şekilde; müsabakanın Orta Hakemi Muş bölgesinden Gürkan Tanoğlu, Yardımcı Hakemler Mardin bölgesinden Selman Timur, Van bölgesinden Ömer Akman olurken karşılaşmanın 4. Hakemi ise Muş bölgesinden Veysel Yamaç görev alacaklar.