Nevşehir Belediyespor, bu hafta evinde oynayacağı Batman Petrolsporu yenerek hem galibiyet hasretine son vermek hem de play-off mücadelesindeki yerini perçinlemek istiyor.

Bu maç için hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı takım Teknik Direktör Taner Öcal yönetiminde 2 saatlik antrenman yaptı. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde Batman Petrolspor müsabakasının taktik çalışmaları gerçekleştirilirken, antrenman çift kale maçla son buldu.

TRT Kurdi’den canlı yayınlayacak

TFF 3.lig 3. Grupta kıran kırana geçen play-off mücadelesinde yerini garantilemek isteyen Nevşehir Belediyespor’un 15 Mart Pazar günü saat 15.00’de Gazi stadında Batman Petrolspor’u konuk edeceği maç TRT Kurdi’den canlı yayınlanacak. Maçın canlı yayınlanacak olması il dışında yaşayan Nevşehirli futbolseverleri de sevindirdi.

Müsabakasının hakemleri beli oldu

Bu arada Gazi Stadında oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesinden ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılığını ise Tekirdağ bölgesinden Mustafa Çevik ve İstanbul bölgesinden Göktuğ Hazar Erel yapacak.