Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor için iş insanı Vahap Tanrıver tarafından “Nevşehir Belediyespor için birlik ve dayanışma yemeği” düzenlendi.

Yemeğe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediyespor Başkanı Esat Özaltın, Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

Toplantıda kulübün mevcut durumu hakkında bilgi verildi. Kulübün mali ve sportif başarısının ele alındığı toplantıda, yöneticiler, son müsabakalarda alınan sonuçlar karşısında sabırlı olmak gerektiğini söyledi.

Mali konularda ve sportif başarıda izlenmesi gereken yol hakkında da istişarede bulunuldu, sportif başarı için takıma ve yönetime desteğin devam ettirilmesi istendi.

Özaltın, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak amaçlarının Nevşehir Belediyespor ve Nevşehir’in bayrağını yüksekte tutmak, Nevşehir insanını en iyi şekilde temsil etmek ve Nevşehir insanının 7’den 77’ye yüzünün gülmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Bu konuda tabii maddi destekler bekliyoruz. Bu sebepten ötürü kentimizin Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanımızla Nevşehir Belediyespor için birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Maddi imkanları ölçüsünde bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Nevşehir Belediyespor için birlik ve dayanışma yemeğinde kendilerinin daha çok desteklerine ihtiyacımız olduğunu, bize verecekleri destek sayesinde önümüzdeki engelleri aşmamızın daha kolay olacağını belirtik” dedi.