Nevşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özaltın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tarafından ağırlanan Ramazan Ünal’a Nevşehir Belediyespor takım kaptanı Onur Behiç tarafından kırmızı beyazlı forma hediye edildi. Kendisine hediye edilen formayı giyen Ramazan Ünal oldukça mutlu görünürken kendisine forma hediye eden takım kaptanı Onur Behiç’e penaltıdan attığı gol ile teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Esat Özaltın Ramazan’ı kulüpte ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirtirken 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde down sendromunun bir hastalık olmadığını, farklılık olduğunu ve farklı olmanın normal olduğunu herkese duyurmak ve bu duyarlılığı arttırmanın çok önemli olduğunu kaydeden Özaltın, tüm down sendromlu vatandaşların hayata sımsıkı sarılması, hiçbir önyargı ve ayrımcılığa tabi tutulmadan yaşam sürmesinin toplum olarak hepimizin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Nevşehir Belediyespor kulübü yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara teşekkür eden Ramazan Ünal, hafta içinde İzmir temsilcisi Bucaspor 1928 müsabakasında takıma başarılar dileyerek üç puan istedi.

Öte yandan Nevşehir Belediyespor, hafta içi karşılaşacağı İzmir temsilcisi Buca1928 müsabakası hazırlıklarına teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde devam etti. Kırmızı beyazlı ekipte cezalı futbolcu bulunmazken, antrenmana Manisaspor maçında sakatlan Vedat Erçin katılmadı.