Misli.com 3. Lig 1. Grup 2020 - 2021 sezonunun iki maçında da şehri hayal kırıklığına uğratan Nevşehir Belediyespor, Taner Öcal ile yollarını ayırdı.

Şu ana kadar bir hocayla anlaşmayan kırmızı beyazlı ekibin, Kemerspor maçına hocasız çıkıp çıkmayacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezon defalarca hoca değiştiren kırmızı beyazlı ekibi bu sezon da aynı kader mi bekliyor sorusu akıllara geliyor.

Teknik adam konusunda istediği verimi bir türlü alamayan Nevşehir Belediyespor’un, ligin henüz ikinci haftasında hocayla yollarını ayırması taraftarları endişeye sevk etti.

Taraftarlar yapılan transferlerin bu yıl da boşa gitmesinden korkuyor. İki senedir 2. Lig hayali kuran taraftar bu yıl da takımın başarısız olmasından endişe ediyor.

Pazar günü kendi evinde Kemerspor 2003’ü ağılayacak olan kırmızı beyazlı ekipte tek çare galibiyet. Takıma üç gündür alt yapı hocaları tarafından idman veriliyor.

Çalışmalarını teknik hocasız sürdüren takımda hafta sonuna kadar yönetimin bir hocayla anlaşıp anlaşmayacağı merak ediliyor.