Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 30. ve son hafta müsabakasında kendi sahasında Çankaya Futbol Kulübü takımı ile karşılaştı. Maçtan 2-1 mağlup ayrılan Nevşehir Belediyespor, ligdeki 14. mağlubiyetini alarak sezonun son haftasını puansız kapattı.

Gazi Stadında oynanan karşılaşmada Nevşehir Belediyespor’un üstün oyunu ile geçen ilk yarı 0-0 sona ererken Çankaya Futbol Kulübü takımı ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Çankaya Futbol Kulübü takımına galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Cemre Atmaca ve 79. dakikada İsmail Karakaş kaydederken Nevşehir Belediyespor’un golünü ise 49. dakikada Hamza Küçükköylü kaydetti.

Bu sonuçla oynadığı 30 maçın ardından 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Nevşehir Belediyespor, topladığı 34 puanla sezonu 11. sırada tamamladı.

Müsabakayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın birlikte izledi.