Kemerspor’u 90+6'da gelen golle 2-1 mağlup ederek galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Korkmaz “Öncelikle üç puanı aldığımız için mutluyuz, iki haftadır alınan mağlubiyet bunun akabinde morale ihtiyacı olan bir takım ve yönetim, her ne kadar maçlara gelemiyor olsa da taraftar. İyi bir oyun iyi bir mücadele vardı sahada. Hakemin başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar maçı bırakmamaları gerektiğini müsabakadan öncede soyunma odasında oyuncularıma söyledim. Bunun akabinde de 90+6 da golü bulduk, hak ettiğimiz bir galibiyetti, çok pozisyonumuz vardı son dakikada galip gelmesi ayrı bir güzeldi, açıkçası berabere kalsaydık çok üzülürdük sonuçta alınan bir üç puan var mutluyuz.” dedi.

Kırmızı beyazlı ekip hafta sonu Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda karşılaşacağı Ofspor maçı hazırlıklarını Nar kasabasında bulunan tesislerde sürdürüyor.

Hafta sonu oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Mert Korkmaz, “Ofspor takımı iyi bir takım, bizim hedefimiz Of’tan üç puan ile dönmek” dedi.

Korkmaz, “Of iyi bir takım sonuçta deplasmanda oynayacağız, Nevşehir Belediyespor takımı olarak içerde ve dışarda kazanmayı hedefliyoruz, oradan alınacak puan ya da puanlar önemlidir. Çocuklar geçen haftaki mücadelenin daha da iyisini sahaya yansıtırsa, Of deplasmanından iyi bir skor ile döneriz. Of spor gerçekten iyi bir takım ve bizde hafta başından beri ona göre bir hazırlık yapıyoruz, taktiksel anlamda hazırlıklarımız var.” diye konuştu

Nevşehir Belediyespor taraftarlarına da bir mesaj gönderen Korkmaz, gönül isterdi ki tribünde onları da yanımızda görelim, malum pandemi sürecinden dolayı tribündeki yerlerini alamıyorlar. Onlar dışardan desteklerini ve dualarını eksik etmesin amacımız hem ben hem ekibim, oyuncu arkadaşlarımız, başkanımız ve yönetimimiz Nevşehir Belediyespor’u daha iyi yerlere taşımak. Bu takım bunu hak ediyor bizde elimizden geldiğince takımımızı daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kulandı.