TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir temsilcisi Nevşehir Belediyespor’da yeni sezon öncesi denenme kamp dönemi hazırlıkları başladı. Bir yandan kampa giren kırmızı beyazlı ekibi, bir yandan da iç ve dış transfere hız verdi.

TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, genç ve yetenekli oyuncuları takıma kazandırmak için Nar’da bulunan kendi tesislerinde 2020-2021 sezonunun startını verdi. Geçtiğimiz sezondan takibe alınan ve kamp programında yeterli performans sergileyen genç yetenekler Nevşehir Belediyespor’un A takım kadrosuna dâhil edilecek.

Transfer çalışmaları kapsamında iç transferde kaleci Onur Behiç Özalgan ile anlaşan kırmızı beyazlı ekip dış transferde ise santrfor Emrah Bedir ve defans oyuncusu Erhan Karayer’in ardından orta saha oyuncusu Efe Can Çölbekler’i kadrosuna dahil etti.

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, yaş ortalamasını düşürerek genç ve dinamik bir takım oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Öcal, herkesin takdir ettiği bir futbol sergilemek istediklerini vurgulayarak, "İyi bir takım oluşturacağız. Yaş ortalamasını düşüreceğiz. Genç, dinamik bir takım kuracağız." dedi.

TFF 2020-2021 Sezonunda Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal görevine devam ederken kurmayları ise şu isimlerden oluştu. Fatih Arıcı ve Şenel Akay yardımcı antrenör, Niyazi Boylu kaleci antrenörü ve Volkan Atar ise performans antrenörü olarak yer aldı.