Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ilk devrenin son müsabakasında deplasmanda Çankaya Futbol Kulübü takımı ile karşılaştı.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında oynanan karşılaşmaya daha atak bir oyunla başlayan Nevşehir Belediyespor 38. dakikada Efe Can Çölbekler’in attığı golle 1-0 öne geçti. Çankaya Futbol Kulübü takımı uzatma dakikalarında Furkan Tütüncü’nün attığı golle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor, 46. dakikada Emre Torun’un kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra üstün oyununu sürdüren Nevşehir Belediyespor, 52. dakikada Muhammed Burak Taşdemir, 63. dakikada Youssef Yeşilmen ve 73. dakikada Tuncay Kılıç’ın attığı gollerle maçı 5-1 kazandı. Nevşehir Belediyespor bu sonuçla Teknik Direktör Özgür Zengin yönetiminde çıktığı ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Oynadığı 15 maçın ardından 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak ilk devreyi topladığı 18 puanla 10. sırada tamamlayan Nevşehir Belediyespor, lige verilecek bir aylık aranın ardından ikinci devrenin ilk maçında 24 Ocak 2021 Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak.