Ligin 22. hafta müsabakasında temsilcimiz Nevşehir Belediyesporlu futbolcular 11 Mart Perşembe günü İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Arnuvutköy Belediyesi Gençlik ve Spor müsabakası hazırlıklarına Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tesislerinde Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yaptıkları tek antrenman ile davam etti.

Arnuvutköy Belediyesi Gençlik ve Spor karşılaşmasına hazırlanan Nevşehir Belediyespor, 21. hafta itibarı ile 20 puan ile 14. sırada yer alırken, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor 36 puan ile 4. sırada yer alıyor.

Nevşehir Belediyespor ekibinde sakat olan Cumhur Yılmaztürk’ün maç günü yapılacak olan kontroller sonrasında oynayıp oynamayacağı kesinlik kazanacak.  Diyarbekirspor A.Ş. müsabakasında kırmızı kart görerek ceza alan Burak Taşdemir maç kadrosunda yer almayacak.

Öte yandan müsabakanın hakemleri beli oldu. Misli.com3. Ligi 1. Grubun 22. hafta müsabakasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, Nevşehir Beledi̇yespor müsabakasında Kocaeli bölgesinden Abdulbaki Ayyıldız düdük çalacak. Yardımcıları Kocaeli bölgesinden Abdullah Melih Karaduman, Mustafa Kırbaş olurken 4. Hakem ise Eskişehir Bölgesinden Tolga Tuna olarak atandı.