TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 13. hafta müsabakasında deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşılaştı. Maçtan 3-2’lİk galibiyetle ayrılan Nevşehir Belediyespor, ligdeki altıncı galibiyetini alarak haftayı 3 puanla kapattı ve grupta 21 puanla 6. sırada yer aldı.

Dumlupınar Stadyumunda oynanan karşılaşmanın 14. Dakikasında Enes Nalbantoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçen Belediye Kütahyaspor, 29. dakikada Ali Kaan Şahanbaz ile bir gol daha buldu ve ilk devreyi 2-0 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha istekli görünen taraf olan Nevşehir Belediyespor 83. Dakikada Malik Karaahmet ve 86. Dakikada Yıldıray Koçal’ın attığı gollerle 2 – 2’lik eşitliği sağladı. Uzatmalar oynanırken 90+7. dakikada Yıldıray Koçal ile bir gol daha bulan Nevşehir Belediyespor muhteşem bir geri dönüşle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Nevşehir Belediyespor’da Malik Karaahmet 90+8. dakikada yedek kulübesinde kırmızı kart gördü.

Nevşehir Belediyespor, ligin 14. haftasında 28 Kasım Pazar günü saat 13.00’da kendi sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşılaşacak.