Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ve kadrosuna bir çok önemli yıldız oyuncuyu katan Nevşehir Belediyespor, son olarak Samsunspor’da forma giyen 29 yaşındaki Savaş Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Sabah saatlerinde Nevşehir Belediyespor’un tesislerine gelerek kırmızı-beyazlı formayı giyen yıldız futbolcu, düzenlenen törenle kendisini Nevşehir Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Başkan Vekili İbrahim Yüzer, Sportif Direktör Soner Şallı ve bazı kulüp yöneticilerinin de katıldığı törenle yeni takımına katılan Savaş Yılmaz, Nevşehir Belediyespor forması ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Böylesine güçlü bir kadro içerisinde yer alacak olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Yılmaz, “Nevşehir Belediyespor’u hak ettiği üst liglere taşımak için takım arkadaşlarımla beraber elimden her şeyi yapacağım.” dedi.

Türk Milli Takımının tüm alt yaş kategorilerinde forma giyen Savaş Yılmaz, futbola Zeytinburnuspor alt yapısında başladı. Kısa sürede burada A takıma yükselen Yılmaz, sonrasında Kayserispor ve Samsunspor gibi köklü kulüplerin formasını giydi. Bir dönem Boluspor’da oynayan ve ardından 1461 Trabzon’a transfer olan Yılmaz, Manisaspor ve Adana Demirspor maceralarının ardından geçtiğimiz sezon Samsunspor forması ile mücadele etti.

Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig’de toplam 240 müsabakaya çıkan Savaş Yılmaz, orta saha oyuncusu olmasına karşın ön libero ve sağ bek mevkilerinde de görev yapabiliyor.