İkinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak’ta başlayacak olan Nevşehir Belediyespor’da 18 günlük kamp 19 Ocak'ta sona erecek. İki etap halinde yapılacak olan kampın ilk bölümü 4 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de başlayacak. Kampın ikinci etabı 10 Ocak Pazar günü Antalya’da devam edecek. 19 Ocak Salı günü Antalya kampını bitirecek olan Nevşehir Belediyespor, 28 Ocak Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Fatsa Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına Nevşehir’de kendi tesislerinde devam edecek.

Nevşehir Belediyespor, ilk devrenin bitimine bir hafta kala göreve başlayan Teknik Direktör Özgür Zengin yönetiminde Çankaya Futbol Kulübünü deplasmanda 5-1’lik net bir skorla yenerek devre arasına girmişti.

İki etap halinde yapılacak olan kamp dönemini değerlendiren Teknik Direktör Özgür Zengin; “İlk yarının bitimine bir hafta kala Nevşehir Belediyespor’da göreve başladım ve ilk yarının son maçında deplasmanda Çankaya Futbol Kulübünü net bir skorla yenerek devre arasına mutlu bir şekilde girdik. Şimdi önümüzde iki etap halinde yapacağımız bir kamp dönemi var, bu süre zarfında ben futbolcu kardeşlerimi tanıyıp göreceğim, onlarda beni tanıyacak. Nevşehir ve Antalya olmak üzere iki etap halinde bir kamp çalışması yapıp 2. yarıya en iyi bir şekilde hazırlanacağız. Nevşehir Belediyespor olarak şuan ki bulunduğumuz yeri hiç hak etmiyoruz. Kamp döneminde çok iyi bir şekilde hazırlanarak üst sıralara yerleşeceğimize inanıyorum. İlk yarı da bazı maçlarda istenilen skorlar alınamamış. Ancak ikinci yarıda yukarılarda yer alacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.