Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı komisyon üyeliği ve AK Parti Gençlik kolları Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Uluer Sri Lanka Cumhuriyeti Fahri Konsolosluk görevini yürütüyor.

Vizyonu ve duruşu ile Nevşehir?e değer katan siyasi çalışmalarıyla da etkin çalışmalar yürüten AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mahmut Sami Uluer?i ziyaretinde K. Muşkara Haber, Kapadokya ve Şehir Haber gazeteleri İmtiyaz sahibi Bayram Ekici ve Simtel Ofset Genel Müdürü Tevfik Ekici ağırladı.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Mahmut Sami Uluer ortak değerin Nevşehir olduğunu ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüğünü belirtti.

Uluer, seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni etti. K. Muşkara Haber, Kapadokya ve Şehir Haber gazeteleri İmtiyaz sahibi Bayram Ekici ve Simtel Ofset Genel Müdürü Tevfik Ekici, Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mahmut Sami Uluer?e çalışmalarında başarılar dilediler. Haber: Ali Çamur