Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu´na makamında gerçekleştirilen ziyarete,  Nevşehirspor Gençlik Kulübü Başkanı Necmi Cantekin, Kulüp başkan yardımcısı Sedat Cantekin, futbol Şube Sorumlusu Serhat Cantekin, Tesis Sorumlusu Tahsin Altuncu, ve Yönetim kurulu üyesi İmdat Dönmez katıldı.

 Nevşehirspor Gençlik Kulübü Başkanı Necmi Cantekin, burada yaptığı konuşmasında: “Nevşehirspor yönetimi olarak 2015-2016 Sezonu Stat İçi Emniyet tedbirleri ile alakalı istişarelerde bulunmak ve maçlarımıza tesisimize Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu´nu  davet etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik.

Yine ziyaretimizde Son günlerde artan terör olaylarında şehit düşen polis memurlarımıza taziyede bulunduk. Buradan siz basınımız aracılığı ile Şehit polis memurlarımıza Allahtan rahmet acılı ailelerine ve Emniyet Müdürümüz Metin Kalayoğlu´na sabırlar diliyorum” dedi

 Emniyet Müdürü Kalayoğlu´ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehir´de olduğu gibi, Stat İçi Emniyet tedbirler ininde her zaman hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

  Nevşehir spor yönetimi ziyaret sonunda Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu´na Nevşehirspor atkısı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.  Haber: Selma İVEN

/images/haberler/resimler/2015-8/7/1109061329269.jpg/images/haberler/resimler/2015-8/7/1110162999840.jpg