Nevşehirspor Gençlik Kulübü?nün yeni hocası Levent Numanoğlu gazetecilerle bir araya geldi.

Nar Kasabasındaki sosyal tesislerde düzenlenen toplantıya kulüp başkanı Necmi Cantekin, kulübün ikinci başkanı Sedat Cantekin, Sayman Serhat Cantekin ve futbolcular katıldı.

Bura da konuşan kulüp ikinci başkanı Sedat Cantekin, teknik direktör konusunda sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ifade ederek, yaşanan süreci en kısa sürede atlatabilmek için kısa zamanda teknik direktör arayışına girdiklerini ve Levent Numanoğlu ile tanıştıklarını belirtti.

Takımımıza en faydalı olacak, bizi en iyi şekilde temsil edecek ve motive ederek üst lige taşıyacağına inandığımız Levent hocamızla anlaştık diyen Cantekin, Teknik direktörlük kariyerinin yanı sıra oynadığı dönemde futbol kariyerini de göz önünde bulundurarak yaşadığı tecrübeleri ve şampiyonlukları bize de yaşatacağını düşünüyoruz.

Aynı zamanda kişiliğine güvendiğimiz bir insan. Kendisiyle uzun bir maratona başladık. İnşallah şehrimizi hak ettiği yere kendisiyle taşıyacağız diye konuştu.

Teknik direktör Numanoğlu ise, anlaşmada hiçbir maddi boyutunun olmadığını kaydederek, ikili ilişkiler neticesinde takımı çalıştırmayı kabul ettiğini söyledi.

Takımla çalışmalara başlayan Numanoğlu, takımımız lige çıkması gereken bir takım. Nevşehir takımında bir parça payım olup da lige çıkarabiliyorsam beni huzurlu ve mutlu eder. Başka bir düşüncem yok.

Takımımızı gördüm ve şuna inandım bu katım lige çıkması gereken bir takım. Allahın izniyle lige çıkacağız dedi.

Toplantının ardından gazetecilere futbolcuların kaldığı sosyal tesis gezdirildi. Soyunma odası, TV odası, yemekhanesini bünyesinde barındıran tesisin son derece modern olduğu gözlendi.

Teknik direktör Levent Numanoğlu?nun yardımcılığını Memiş Özata yapacak. HABER: Alpaslan Körükcü