ODA, BORSA VE BİRLİĞİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Nevşehir Spor GK İkinci Başkanı Sedat Cantekin, önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Ligde güçlü bir şekilde mücadele edebilmeleri için mutlaka ilimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının da desteğine ihtiyaçları bulunduğunu belirtti.

Amatör Kulüplere Devletin herhangi bir desteğinin söz konusu olmadığını belirten Nevşehir Spor Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, Nevşehir Spor taraftarına da seslenerek güçlü bir takımın güçlü bir taraftar kitlesi ile ancak başarıyı elde edebileceğine dikkat çekti.

Cantekin, ?Bazı çevrelerce yanlış bilindiği üzere devletin amatör kulüplere herhangi bir yardımı söz konusu değil. Ancak ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızdan Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığımızı yeni sezon öncesinde yanımızda görmek istiyoruz. Maddi ve manevi bize destek verebilecek olan bu kuruluşlarımızdan alabileceğimiz destekle önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro oluşturmamız ve daha üst sıralarda takımımızı görebilmemiz mümkün olacaktır. Bu arada önümüzdeki sezon için kırmızı beyazlı ekibimizin taraftarı, seveni, sempati duyan herkesi şimdiden maçlarımıza davet ediyorum. Nevşehir Spor?a verilecek her türlü desteğe açığız? diye konuştu.