Özdemir'den Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz'a ziyaret

Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek görevinde başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise kendisini kabulünden dolayı Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz'a teşekkür etti.

Özdemir’den Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'ye ziyaret

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek görevinde başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise kendisini kabulünden dolayı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'ye teşekkür etti.

Özdemir Gülşehir ilçesinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gülşehir gençlik merkezi, spor salonu ve KYK kız yurdunu ziyaret etti.

Gülşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hazret Gencer, Gülşehir KYK Yurt Müdürü Deniz Atlan, Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya ve Personel Şube Müdürü Yaşar Ertaş ile birlikte tesislerde yeni normalleşme için alınan önlemleri yerinde inceleyen Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, inceleme sonrası Gülşehir KYK yurdu toplantı salonunda yurt müdürü ve çalışanlar ile birlikte gençlere en iyi şekilde hizmet vermek adına yapılacak işlerle ilgili görüşmelerde bulundu.

İncelemeler sonrası memnuniyetini dile getiren Özdemir, özverili çalışmalarından dolayı Gülşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hazret Gencer, Yurt Müdürü Deniz Atlan ve yurt çalışanlarına teşekkür edip ilçeden ayrıldı.