Voleybolda gelenek bozulmadı, kupa yine Özyayla Ortaokulunun oldu, üst üste 6 yıldır il birinciliği geleneği yine bozulmadı.

İlimizde yapılan 2018/2019 Eğitim Öğretim yılında okullar arası Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında Özyayla Ortaokulu ulaşılması zor bir rekora imza atarak yine il birincisi oldu.

Bir köy okulu olarak katıldığı birçok turnuvada dereceler yaparak adından söz ettiren, başarılarıyla tüm Nevşehir’e örnek olan Özyayla Ortaokulu son 6 yıldır üst üste şampiyon olarak da kırılması zor bir rekora imza attı.

Köyün zor şartlarında yılmadan, kar kış, soğuk sıcak demeden büyük bir azimle spora önem veren “öğrencilerimle büyük gurur duyuyorum” diyen Beden Eğitim Öğretmeni Yusuf Kaya bu başarının bir ekip işi olduğunu belirtti.

Beden Eğitimi öğretmeni Yusuf Kaya yaptığı açıklamada “Bu başarıda maddi manevi desteğini esirgemeyen her daim yanımızda olan Okul Müdürüm Ali Çelik, okul aile birliği Başkanım Mehmet Özcan’a, öğrencilerime ve tüm Özyaylılara bizleri destekledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.