Özel Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi tarafından 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversite sınav sistemi, verimli ders çalışma ve sınav stresi seminerleri düzenleniyor.

Özel Altınyıldız Koleji Rehber Öğretmenlerinden Onur İnce ve Sema Taşpınar?ın verdiği seminerler bir hafta boyunca devam edecek.

2014 üniversite sınavları şampiyonu Altınyıldız Koleji eğitim ve öğretim alanında en mükemmeli hedefliyor.

Deneyimli ve iddialı kadrosu önderliğinde öğrenen okul modelini uygulayan kolejde öğretmenler, rehberlik servisi, öğrenciler ve veliler etkili bir ekip çalışması gerçekleştiriyor.

Öğrencilerin üniversite sınavında hem psikolojik hem de puansal anlamda en iyi sonucu elde etmeleri için çalışmalar sürdürülüyor.

Altınyıldız Koleji; test yayınları, etütler, seminerler, takviye kursları, düzenleyici ve önleyici faaliyetler ile öğrenci başarısını artırmayı hedeflemektedir.

Her yıl yüzlerce öğrencisini Türkiye?nin en seçkin üniversitelerine gönderme başarısı gösteren Altınyıldız Kolejine bağlı kurumlar, 2015 YGS ve LYS sınavlarında da il ve Türkiye dereceleri kazanmayı hedefliyor.

Nevşehir?in en büyük ve en başarılı Koleji olan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları başarıyı bir gelenek haline getirirken rehberlik servisinin öğrencilere ve velilere yönelik olarak gerçekleştirdiği seminerler öğretim yılı boyunca devam edecek.

2015 YGS ? LYS bilgileri www.altinyildiz.k12.tr/upload/dosya/2015sinav/movie.swf linkinden elde edilebiliyor. Haber: Ali Çamur