Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu Nevşehir Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü antrenörleri ile polis evinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Çocuk Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Köse, Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ali Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Aslan Uçar, Polis Gücü Yönetim Kurulu Üyesi Başpolis Memuru Mehmet Yıldırım, Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Polis Memuru Fatih Kağan Ulu ve Polis Gücü Yönetim Kurulu Üyesi Polis Memuru Alper Duman, Polis Gücü faaliyetlerinde destek olan Branş Antrenörlerinin katılımıyla gerçekleşen yemekte Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve antrenörlere desteklerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü eşofmanı ve şilt takdim etti.

Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve başarılı bireyler olarak yetişmelerini için sporun önemine değindi ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü desteğinin artarak devam edeceğini bildirdi. Haber: Ali Çamur