Haftaya 5 puanla giren Avanosspor ile 6 puanla Avanosspor maçına çıkan Kapadokya Nevşehir arasındaki maç atılan karşılıklı birer golle 1-1 sona erdi.

Rakip takımın golü 34. dakikada Özkan Eraslan tarafından atılırken Avanosspor`un golünü ise 2. yarıda Mahmut Efe kaydetti.

Avanosspor 3 oyuncu değişiklik hakkını önceden kullandığı için son 80 dakikada sakatlanan Yaşar`ın yerine oyuncu alamadı ve 10 kişiyle maçı tamamladı.

Avanosspor bu sonuçla geride kalan 5 haftada 3. beraberliğini alarak puanını 6 yaptı ve grupta 4. sırada yer aldı. Daha önce yaptığı maçlarda Derinkuyu`yu 5-2 yenen, Ürgüp`ten 1-1 beraberlikle dönen, İl Özel İdare`ye 5-2 kaybeden,

Kozaklı ile de 1-1 berabere kalan takım 6. hafta maçında Hisar deplasmanına gidecek. Kulüp yöneticisi Saim Çiftçi maç sonrası yaptığı açıklamada

"3 puan almamız gereken bir maçtı. Tam da baskılı oynadığımız dakikalarda oyuncumuzun sakatlanması ve yerine oyuncu alamamamız planlarımızı bozdu.

Bu arada bir topumuz da direkten döndü. Üzgünüz" açıklamasını yaptı. Kapadokya Avanosspor 6. haftadaki Hisar maçını 16 Kasım Pazar günü saat 13.30`da Nevşehir 2 no`lu sahada oynayacak.

 Diğer taraftan grupta oynanan maçlarda lider İl Özel İdarespor Ürgüpspor deplasmanında 5-1 galip gelirken Kozaklıspor kendi evinde Hacıbektaşgücüne 4-2 yenilmekten kurtulamadı. Haber: Erdal Kesici