Yaklaşık 9 ay süren maratonda Suvermez Kapadokyaspor Kulübü’ne; 30 bin TL Veysel Ertaş, 30 bin TL Hüseyin Yılmaz, 10 bin TL Hanife Ertaş, 10 bin TL Nurettin Ünal, 10 bin TL Hüseyin Ertaş, 5 bin 120 TL Fatih İnanan, 5 bin TL Vefa Kırçal, 5 bin TL Gökhan Ertaş, 3 bin 500 TL Sadettin Ünal, 2 bin TL Mustafa Salman, 2 bin TL Sıtkı Kara ve 2 bin TL Raşit Şener maddi yardımda bulundu.

Ayrıca Suvermez Kapadokyaspor Kulübü, Covid-19 test masraflarının karşılanmasında öncülük yapan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’a vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

Suvermez Kapadokyaspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Kulübümüz hiç bir şekilde başka kamu, siyasi kurumlardan ya da şahıslardan maddi yardım almamıştır. Kalan bütün harcamaları Kulüp Başkanımız Fikret Tunca yapmışlardır. Gönül isterdi ki ilk yılımızda daha başarılı olalım fakat olmadı. Bizlerle bu zorlu süreçte birlikte gülen, birlikte üzülen, manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Eren Ünal ve Aktaş Murat olmak üzere samimiyetle takımımızın arkasında duran bütün karşılaşmalarımıza gelen Nevşehir ASKF Başkanımız Mustafa Avcı ve Yönetim Kuruluna, taraftarlarımızdan köylülerimize, basın mensuplarımıza, Türkiye’nin dört bir tarafından destekleyen ismini sayamadığımız bütün herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.