TSYD Nevşehir İl Temsilcisi Osman Koca 2020-2021 Sezonu TFF 3. Lig’de Nevşehir’i temsil edecek olan Nevşehir Belediyespor’un müsabakalarında görev alacak basın mensupları için başvuruların başladığını duyurdu.

Başvuru yapmak isteyen basın mensuplarının 11 Eylül 2020 Cuma günü mesai saati bitimine kadar gerekli evrakların TSYD Nevşehir İl Temsilciliğine ulaştırılması gerektiğini belirten Koca, “Futbolda yeni bir sezon daha başlıyor. 3. Lig ‘deki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 20 Eylül’de yeni sezon için ilk maçını Nevşehir Gazi Stadı’nda Fatsa Belediyespor ile oynayacak. 3. Lig’deki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’a ve Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Kapadokya Göremespor ile Ürgüpspor takımlarına yeni sezonda başarılar dileriz. Yeni sezonda Nevşehir Belediyespor’un 3. Lig’deki maçlarını takip edecek olan basın mensuplarının Türkiye Spor Yazarları’na yapacağı akreditasyonlar için başvurular başladı. Basın Mensuplarının başvuru evraklarını 11 Eylül 2020 Cuma günü saat 17.30’a kadar TSYD Nevşehir İl Temsilciliği’ne ulaştırması gerekmektedir. Bu sezon koronavirüs önlemleri kapsamında her müsabaka için en fazla 10 adet basın tribününde ve en fazla 6 adet saha için basın mensubu görev alabilecek ve HES kodunun verilmesi zorunlu olacak.

Akreditasyon için sarı basın kartı bulunan medya mensupları, basın kartı fotokopisi, 1 fotoğraf,  başvuru formu ve HES kodu vermesi gerekmektedir.

Sarı basın kartı olmayan basın mensupları için ise; sabıka kaydı, en az lise veya dengi okul mezunu olduğunu belirleyen belgenin fotokopisi, 1 fotoğraf, basın kuruluşu ile yapılmış sözleşmenin onaylanmış fotokopisi, başvuru formu, taahhütname, son 3 aya ait SGK prim bildirgesi ve HES Kodu’ndan oluşan evrakları vermesi gerekecek.  Başvuru belgesi ve taahhütname tarafımızda başvuruda bulunacak kişilere verilecektir.

Müsabakaları takip edecek basın mensuplarının mağduriyet yaşamaması adına gerekli tüm evrakları belirtilen sürede tamamlayarak tarafımıza eksiksiz teslim etmesi önem arz etmektedir.” dedi.