Toplam 10 takımın katıldığı bu ligde gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme usulü ile yarı final maçları oynayacak ve kazanan takımlar finale kalacak.

Nevşehir 1969 GSK U-19 futbol takımı Ligi galibiyetle kapattı. Teknik Direktör Ali Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“U-19 Ligine bizim katılma amacımız, A takıma sporcu verebilmek ve U-16 ile U-17 ligine sporcularımıza maç tecrübesi kazandırmaktı. Takımımızda oynayan sporcularımızın çoğunluğu 2003-2004 doğumlu sporculardır. Bu bizim için bir avantajdı çünkü hem U-17 ligine hem de U-16 ligine yaşları tutuyor ve bu ligde oynadıkları 8 müsabakada çok tecrübe kazandılar. Geniş bir kadromuz var. Bütün sporcularımıza şans vermeye çalıştık. Biz bu ligde A- Grubunda Ürgüp Spor, Göre Spor, Kozaklı Spor ve Kapadokya Nevşehir Spor ile mücadele ettik. Oynadığımız 8 müsabakadan 2 galibiyet bir beraberlik ve beş mağlubiyet alıp 7 puan topladık. Ligi dördüncü sırada tamamladık. 18 Gol atıp 31 gol yedik. Bu maçlar bize çok iyi bir tecrübe oldu. Son oynadığımız Göre Spor maçını U-16 takımı sporcuları ağırlıklı bir kadro ile oynayarak 4-2 kazandık ve ligi galibiyetle kapattık. Bu maçta gollerimizi Ahmet Musa Taşdemir (2 ), Kaptan İlker Tunçel (penaltıdan) ve Yaşar Serdar Akkuş attılar. Güzel oyun ve galibiyetten dolayı sporcularımı kutluyorum. Ayrıca U-19 Liginde gruplarında ilk iki sırayı alarak Play off oynayacak olan takımlara başarılar dilerim.

U-19 Ligi grup maçlarını bu maçla tamamladık. Şimdi hedefimizde U-16 Liginde Çarşamba günü oynayacağımız yarı final maçı var. Bu maçada yapacağımız idmanlarla hazırlanacağız. Bu maçı da kazanıp finale kalmak istiyoruz ve takımım bunu başaracak güçte.

Nevşehir’de sporun lokomotifi olmaya devam edeceğiz. Hemen hemen bütün genç takımlar ligine katılmaya çalışıyoruz. Bu noktada Kulüp Başkanımız Bayram Ekici bize her türlü desteği veriyor. Hatta iş yoğunluğuna rağmen yeri geldiğinde takımının başında bir antrenör gibi sahaya çıkarak bu işi ne kadar sahiplendiğini ortaya koyuyor. Bizde bu desteğini emeğini boşa çıkarmamak için çaba ve gayret gösteriyoruz. Nevşehir’de katıldığımız her branşta renk katmaya çalışıyoruz.”