Nevşehir U12 Metin Kalfaoğlu Minikler Futbol Şenliği tek grup halinde tek devre üzerinden oynanırken ligi 14 puanla tamamlayan Nevşehir Belediyespor ile Nevşehir 1969 arasında şampiyonu penaltı atışları belirledi.

İlk 5 atıştan  2 takımda 2’er penaltı atışından yararlanamadı. Seri atışlarda ise ilk atışları 2 takımda gol yaptı. 2. atışı ilk kullanan Nevşehir 1969 takımı Metehan Dönmez ile golü bulurken, Belediyespor’un atışında ise topu kaleci Burak kurtardı.

Bu sonuçların ardından Nevşehir 1969 takımı şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Sporcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı. Turnuvaların ardından tüm katılan takımlara madalya ve katılım belgesi verilirken, şampiyon takıma ise kupası takdim edildi. Ayrıca sporculara kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Kulüp Başkanı Bayram Ekici, çocukları spora özendirmek adına çalışmalarının süreceğini belirterek, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi erken yaşta spora kazandırmak için çalışıyoruz. Yetenekli ve başarılı sporcular çıkarmak için de takım olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Takımımızın şampiyon olması bizleri çok mutlu etti. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Umarım bugünün küçük sporcuları geleceğin milli sporcuları olur. Biz bu gayretle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.