Yeni sezona bugün sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçıyla başlayacak olan Ürgüpspor, bu karşılaşma öncesi Nevşehir’de görev alan basın mensupları ile bir araya geldi.

1948 Yılında kurulan Ürgüpspor, bu sene Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi’nde Nevşehir'i ve Ürgüp'ü temsil edecek.

2021-2022 sezonunda Ürgüp'ü temsil edecek olan Ürgüpspor erkek voleybol takımı bu başarılarını Nevşehir'in basın kuruluşları ile bir araya gelerek paylaşmak istedi.

Ürgüpspor voleybol erkek takımı basın toplantısına Ürgüpspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan, Ürgüpspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dinler, TFF Nevşehir İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Ürgüpspor Antrenörü Metin Alak ve sporcular katıldı.

Ürgüpspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan; “Ürgüpspor 1948 kuruluş tarihli kulüp bu sene Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz ve umut ediyoruz ki bu sezon 2021-2022 yılında Ürgüp'ümüzü bölgemizi Kapadokya'mızı en güzel şekilde temsil ederek gençlerimize sporu sevdirmek için başladığımız bu yolda güzel adımlarla ilerleyeceğiz. Hem Ürgüp'ümüz de olsun hem daha önce takımımızda oynamış genç arkadaşlarımızla beraber yıllardır voleybolu bölgede sevdirmeye çalışan Metin hocamızın önderliğinde bu sezon başarılı olmayı diliyoruz. İnşallah bu sezonda geçen sene yaşadığımız şampiyonluk gibi bir başarı ile taçlandırmak istiyoruz.” dedi.

Ürgüpspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Dinler; “Nevşehir özelinde ilk defa bir spor kulübü Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde temsil oluyor Biz sadece Ürgüp'ü değil tüm Nevşehir'i temsil edeceğiz. Bu süreçte kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışan bir kulübüz. Tabi ki taraftarımızın iş insanlarımızın desteğini her zamanki gibi yine ihtiyaç duyacağız. Grubumuz batı grubunda yer alıyor. Büyük şehirlerin büyük takımları ile mücadele edeceğiz. Bizler buralara kolay gelmedik. İyi bir planlama ile iyi bir performansla geldik. Geçen sene ki yarı final ve final Play-Off performansımız çok kolay tekrarlanacak bir performans olmadı. Umarız iyi bir planlama ile üstüne ekleyerek devam edeceğiz.” dedi.

Ürgüpspor Antrenörü Metin Alak; “Geçen yılımızı çok güzel geçirdik. Takım arkadaşlarıma yönetimime Ürgüp halkına çok teşekkür ediyorum. Yarın bizim için yeni bir sezon başlıyor yeni bir ufuk başlıyor. Geçen sene Türkiye için pandemi vardı. Ama biz etkilenmedik çok güzel ilerledik. İnşallah bu sezonda her şeyin hayırlısı olur. Hem yönetimimizle hem Ürgüp halkı ile hem mesai arkadaşlarım ve sporcu arkadaşlarımla her şey çok güzel olacak.” dedi.