Ürgüpspor Erkek Voleybol Takımı, TVF 2. Lig Erkekler final grubu müsabakalarının ilkinde 21 Mart Pazar günü Yeni Mardin voleybol takımını 3-0 yenerken ikinci maçında 22 Mart Pazartesi günü Gaziantep Gençlik Spor voleybol takımını 3-1 yendi.

Üçüncü ve son maçında ise 23 Mart Salı günü Aydın Büyükşehir Belediye voleybol takımını 3-0 yenen Ürgüpspor Erkek Voleybol Takımı, tüm maçlarını kazanıp şampiyon oldu ve Voleybol 1. Ligi’ne yükseldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Ürgüpspor Kulübü Yöneticileri Halis Aydoğan ve Mehmet Dinler ile taraftarlar final grubundaki son maçında Ürgüpspor’u yalnız bırakmayarak şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada; “Masal Kent Ürgüp’ümüzü tüm kulvarlarda tanıtma ideolojisini devam ettireceğiz. Spordaki bu başarının sahipleri Ürgüpspor’umuzun kupasını kaldırışını sevinçle, gururla izlemenin mutluluğu içerisindeyiz. Şampiyon Ürgüpspor.” dedi.

Milletvekili Menekşe de yaptığı açıklamada; “Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Ürgüpspor’umuz yapılan maçlarda 3’te 3 yaparak şampiyonluğu hak etti ve 1. Lige yükseldi. Takım yöneticilerimizi ve oyuncularımız canı gönülden kutluyorum. Başarıları daim olsun her zaman destekçileriyiz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; “İnandık ve kazandık. Şampiyon Kupasına kavuştu. Tebrikler Bizim Takım Ürgüpspor. Ürgüpspor’umuz başarılarına bir yenisini ekleyip, finallerde üçte üç yaparak Voleybol 1. Lige yükseldi. Sporcularımızı, yönetimimizi ve teknik ekibimizi kutluyorum.” dedi.