Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda, 31 Temmuz-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında ilimizin ev sahipliğinde gerçekleşen, 2019 Yılı Halter Federasyonu faaliyet takviminde yer alan U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasına katılan Vali Aktaş, müsabakayı izledi.

Açılış seremonisinin ardından, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Tural’ın açılış konuşması ve akabinde Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ve Vali İlhami Aktaş konuşmalarını yaptılar.

Vali İlhami Aktaş, müsabakanın ilimizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, müsabakada emeği geçenlere teşekkür etti ve haltercilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçilerek, Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Rasim Arı ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar tarafından derece yapan haltercilere ödülleri verildi.

Federasyonu Başkanı Taşpınar, Vali Aktaş’a Şilt takdim etti.

Halter Şampiyonasına; Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Başkan Vekili Mevlüt Ataseven, As Başkan İlker Özkan katılırken, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Tural, U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası sporcuları ve vatandaşlar katıldı.