Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarına 6700´ü aşkın çocuk kayıt yaptırdı.

Nevşehir merkez ve ilçelerinde 6700´ü aşkın çocuğun kayıt yaptırdığı İl Spor Merkezlerinde tatilde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 21 branşta 70 antrenörle beraber kurslar açıldı.

Spor bilincinin sağlandığı , gençlere birlikte paylaşım ve takım ruhunu aşılayarak eğitici ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmeleri için düzenlenen kurslar verimli geçti.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Her türlü imkan sağlanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okullarının açılışından bu yana özverili çalışan antrenörlerimize ve çocuklarımızın spor alanında bilinçlenerek sosyal birer bireyler olarak yetişmeleri için tesislerimize gelerek antrenmanlarıyla yakından ilgilenen ailelerine teşekkür ederiz.

Ayrıca şimdiden bütün sporcularımızın, velilerimizin ve halkımızın bayramlarını kutlar; yeni eğitim-öğretim döneminin de başlayacak olmasına kısa bir süre kalması sebebiyle sporcularımıza derslerinde başarılar dileriz.

Tesislerimizde antrenmanlarımızın okul döneminde de devam edeceğini belirtiyor bütün halkımızı tesislerimize bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.