Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile Orman İşletme Müdürlüğü?nün işbirliğiyle Acıgöl yolu üzerinde oluşturulan hatıra ormanına 100?e yakın fidan dikildi.


Fidan dikimine Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, NGC Başkanı Bayram Ekici, NGC yönetim kurulu üyeleri Mustafa Sertbakan, Oğuz Özdem, Bülent Hezenci, Selma Küçükgül, Ali Çamur ve gazeteciler katıldı.


Burada bir açıklama yapan NGC Başkanı Ekici, cemiyet olarak etkinliklere devam ettiklerini belirterek, önemli olan meslektaşlarımızla bir araya gelmek ve faydalı işler yapmak.

Bu kapsamda hatıra ormanı oluşturmak istedik ve Orman İşletme Müdürlüğü?nün de desteğiyle ormanımızı oluşturarak fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bundan sonrada sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz dedi.


Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı da, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ile ortak bir projeye imza atmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Fidan dikiminin tam zamanı olduğunu ifade eden Satırlı, yağmurların ilimizde etkili olmasıyla toprak yumuşadı ve fidanlar toprakla buluşmayı bekliyor.

Biz müdürlük olarak günde 15 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. İsteyen vatandaşlarımıza da fidan vererek toprakla buluşturmalarını sağlıyoruz. Burada da ilimizde görev yapan gazetecilerimizle 100 civarında fidanı toprakla buluşturdu dedi.


NGC Başkanı Ekici, hatıra ormanına fidan diken gazetecilere sertifika verdi.  Gazeteciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
HABER: Alpaslan Körükcü




















Üzeyir Reklam çalışanları tabela dikerken