Türk Patent Enstitüsü ve European IPR Helpdesk tarafından desteklenen ve 2 gün boyunca devam edecek etkinliğe, fikri ve sınai mülkiyet ile ilgili hem yurt içinden hem de yurt dışından çok önemli kurumların üst düzey temsilcileri ve Teknoloji Transfer Ofisleri katılacak.

Etkinlik kapsamında; ülkemizde fikri ve sınai mülkiyet ile ilgili yasa ve mevzuat sıkıntıları ve bu sıkıntılardan dolayı Teknoloji Transfer Ofislerinde yaşanan sorunlar ile birlikte, yeni Patent Yasası konuşulacak.

Etkinlikte uluslararası kurum ve kuruluşlar ile birlikte sınai haklar alanında 30 yılı aşkın deneyimiyle, alanının en köklü kurumlarından Destek Patent de yer alacak. Destek Patent Yönetim Kurulu Üyesi, Türk ve Avrupa Patent Vekili Ersin Dereligil´in konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğe, Destek Patent Satış Direktörü İlhan Erdoğan ve Solo Bölgeler Müdürü Zeki Öztürk de katılım gösterecek.

Ürgüp Dinler Hotel´de gerçekleşecek etkinlik, katılımcıların önemli networkler oluşturmasına katkı sağlayacak. Ayrıca katılımcılar, etkinlik süresince Destek Patent standını ziyaret ederek sınai mülkiyet ile ilgili merak ettikleri sorulara yanıt alabilecek.