Seçimde en çok projesi bulunan Belediye Başkan adaylarından Mehmet Varol?un ilimizde uygulamaya geçirmeyi planladığı projelerden bazılarının Nevşehir belediyesi Ar-Ge birimi tarafından değerlendirilebileceği öngörülüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, göreve seçilmeleri durumunda sosyal içerikli birçok projeyi de hayata geçirmek istediklerini söylemiş, bu projeler arasında ?Hoş geldin Bebek? projesinin de yer alacağını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Varol, özellikle dar ve orta gelirli ailelerin yeni çocukları olduğunda kara kara düşünmekten bu proje sayesinde kurtulacağına dikkat çekmişti.

Bu ve benzeri projelerin belediye ? halk ilişkilerini de kuvvetlendireceğine işaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Varol, ?Sosyal belediyecilik adına yapacağımız projelerden sadece biri olan Hoş geldin bebek isimli projemizin belediyemize çok büyük bir külfet getirmeyeceğini düşünüyoruz.

Bu sayede halkımızın dertleriyle dertlenen, onların sıkıntılarına çare olmaya gayret eden bir belediye oluşturmayı planlıyoruz? açıklamalarında bulunmuştu.