Yüzlerce ülkeden turizm elçileri, organizatörler ve şehirlerin tanıtım stantlarının yer aldığı dünyanın beş büyük fuarından birisi olan EMITT 2018´de Kaymaklı büyük beğeni topladı.

Kaymaklı Belediyesi fuarda Belediye Başkanı Halit Elma ve ekibi tarafından temsil edilirken, Başkan Elma, ulusal ve uluslararası tur operatörleri ile kurdukları bağlantıların oldukça verimli olduğunu, tarih, kültür ve gastronomi gezileri için Kaymaklı adına acentalardan olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

Başkan Elma: “Kaymaklı´nın bu tür fuarlara katılması oldukça önemli. Katıldığımız bu fuarda çok sayıda operatörle kontaklar sağladık. Hem biz onları ziyaret ettik, hem onlarla randevulaşarak görüşmeler gerçekleştirdik. Önümüzdeki turizm sezonunun oldukça iyi bir noktaya geleceğini öngörüyoruz. Kaymaklı tarihi, kültürü ve mutfağı ile ayrıca dinler ve kültürler bölgesinde yer almasından dolayı tüm ülkelerden insanların dikkatini çekiyor. Kapadokya´nın gezilebilir en büyük yeraltı şehri ile Kaymaklı sürekli gezginlerin uğrak noktası” dedi.

Dört gün süren fuarda yoğun şekilde ziyaretçi ağırlayan Kaymaklı standında kuru kaymak, kabak çekirdeği ve içecek ikramları yapıldı.