Maden ve Bims sektöründe her zaman başarıyı hedefleyen ve işlerinde başarıyı hiç eksik etmeyen Ertaş grup yönetim kurulu başkanı Musa Ertaş; “Hedefimiz bulunduğumuz sektörlerde daima en iyisini başarmaktır” dedi.

Ayrıca Rolls-Royce sponsorluğunda gerçekleşen, İngiltere’de düzenlenen tamamen bağımsız olan ve Jürilerin seçiminden önce gizli müşteri statüsünde oteli denetleyen Uluslar arası Otel ödülleri kategorisinde En iyi Şehir içi oteli ödülüne 2017-2018 yılında olduğu gibi 2019-2020 yılları içinde tekrar 5 yıldızlı ödülü almaya hak kazandı ve bizi gururlandırdılar.

Kapadokya Hill Hotel & Spa Genel Müdürü Mustafa Ertaş, takım çalışmasının ve azmin bu tarz ödüllerle gelmesinin oldukça gurur verici olduğunu ve bağımsız ödül kuruluşlarının seçimlerindeki hassasiyetlerin jürilerin seçimlerinde büyük bir titizlikle yürütüldüğü aşikardır. İleriki dönemlerde yapacağımız diğer yatırımlarla birlikte Turizm sektöründe İlk önce Türkiye ve sonrasında Dünyanın önde gelen oteller arasında yer almayı hedeflediklerini ve ar-ge çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

 Şimdi ise yeni markaları olan Göre Anatolian Restaurant ile hedeflerinin sadece en iyi hizmeti vermekle yükümlü olduklarını belirten otelin Satış Müdürü Emrah Dülgar; Hizmet sektöründe sadece en iyi hizmeti ve en iyi misafir memnuniyetini sunduklarını ve bunu da ödüllerle pekiştirdiğini söyledi. Amaçlarının ilerleyen yıllar içerisinde diğer bağımsız ödül kuruluşlarından alacaklarını ve istikrarın devam edeceğini vurguladı. Göre Anatolian Restaurant’da sunulan yemeklerin tamamen otelin bahçesinden geldiğini ve seçtiğimiz tüm ürünlerin sadece organik olmasına önem gösteriyoruz dedi. Ayrıca ekmeğimizi ve çöreklerimizi de yine tamamen organik olarak otelin kendi kara odun fırınında sadece köy kadınlarının tarifleri ile yaptıklarını ve Göre çöreğinin de özellikle otel misafirleri tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Bizler ise Turizm sektörünün her geçen sene daha da talep gören Kapadokya’da bu tarz işletmelerin aldığı üstün roller sayesinde daha iyi bir portföyün Kapadokya turizmine etki edeceğini umuyoruz.