öğrencileri kursa motive etmek, eğlendirmek, Camiler arasındaki kardeşlik ve dayanışmayı pekiştirmek ve yeni arkadaşlar edinmek amacıyla Yaz Kur?an kurslarında okuyan öğrencileri arasında Halı sahada futbol müsabakası tertip ettiler.

Yapılan dostluk maçlarında H. Rasim Uzer Camii: 1 - Lale Camii: 7, Lale Camii: 9  - Nar Kasabası Camii Kebir: 5, Nar Kasabası Camii Kebir: 12  -  H.Rasim Uzer Camii: 5, Sulusaray Kasabası Güneş Camii: 0 - Hz. Ömer Camii: 3, Sulusaray Kasabası Güneş Camii: 5 - Lale Camii: 15, H.Rasim Uzer Camii: 4  -  Hz. Ömer Camii: 5 ve Hz. Ömer Camii: 3 - Lale Camii: 4 sonuçları elde edildi.

Kaybedenin olmadığı futbol maçlarında, kazanılanın dostluk ve kardeşlik olduğu vurgulandı.

Öğrenciler yaptığı açıklamada yaz tatillerinde yüce kitabımız Kur?an ve dinimiz İslam?ı öğrendiklerinin hem de hocalarımızın tertiplediği futbol gibi çeşitli sportif ve sosyal faaliyetlerle daha etkin ve güzel geçirdiklerini söylediler.

Din görevlileri ise yaptığı açıklamada bu gibi etkinliklerin bundan sonraki yıllarda da düzenlemeyi hatta daha çok caminin katılımıyla bir turnuva atmosferinde olmasını arzuladıklarını kaydettiler.

Yapılan bütün karşılaşmalar çekilen hatıra fotoğrafları ve ikram edilen limonata ve dondurma ikramıyla sona erdi. Haber: Erdal Kesici