Anadolu’nun masal kenti olarak tanımlanan Nevşehir, benzersiz atmosferi ve köklü tarihi ile Türkiye’nin tatil için en çok tercih edilen şehirleri arasında yer almaktadır. Nevşehir denince akla ilk gelen nokta Kapadokya olurken, yıl boyu burada yer alan peribacalarını görmek için şehre çok sayıda yerli ve yabancı turist gelmektedir. Bu özelliğinin yanı sıra Nevşehir, birbirinden güzel manzaralara sahip vadileri, doğal güzellikleri, tarihi yapıları ve kaplıcaları ile ziyaretçilerine birbirinden farklı tatil olanakları sunmaktadır. Anadolu’daki en turistik şehirler arasında yer alan Nevşehir, balayı otelleri, butik oteller ve 5 yıldızlı oteller olmak üzere birbirinden farklı konaklama seçeneklerine sahiptir. Bütün Nevşehir otellerine ulaşarak siz de şehirde kendinize en uygun tesisi bulabilir, bu yıl tatiliniz için kusursuz bir plan yapabilirsiniz.

Romantik Bir Balayı İçin Sacred House

Nevşehir’in gözde turizm noktalarından Ürgüp’te konuklarını ağırlayan Sacred House, dikkat çeken mimarisi ve özel hizmetleri ile romantik bir balayı için en doğru adresler arasında yer almaktadır. Nevşehir Havalimanı’na 47 km ve Ürgüp Otogarı’na 500 metre mesafede yer alan tesis konuklarına oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Bölgenin eşsiz manzarasına karşı romantik bir akşam yemeği içinse 1 A’La Carte Restoran bulunmaktadır. Hayatınızın en özel tatilini konfor ve lüks içerisinde geçirmeniz için özenle dekore edilmiş 21 oda misafirlerin hizmetine sunulmaktadır. Kusursuz bir Kapadokya tatili geçirmeniz için merkezi konum avantajının yanı sıra özel hissedeceğiniz hizmetlere sahip olan Sacred House bünyesinde 1 adet kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve masaj hizmetleri yer almaktadır. Odaya şarap ikramı, mum ışığında akşam yemeği gibi balayı çiftlerine özel olanaklar sunan Sacred House’a http://sacredhouse.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Nevşehir’de Sağlık Dolu Bir Tatil Deneyimi Sunan İnan Thermal Residence Otel

Nevşehir’in şifalı suları ile ön plana çıkan Kozaklı mevkiinde konuklarını ağırlamakta olan İnan Thermal Residence Otel, özel sağlık hizmetlerini, lüks olanaklar çerçevesinde sunmaktadır. Kapadokya’ya 60 km, Erciyes’e 90 km, Nevşehir Havaalanı’na ise 80 km mesafede yer alan tesis, yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Sağlık bulacağınız bir konaklama deneyimini konforlu bir şekilde geçirmeniz için tesisin özenle dekore edilmiş 198 odası bulunmaktadır. Termal suyun faydalarından yararlanabilmeniz için İnan Thermal Residence Otel bünyesinde 2 adet kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna gibi olanaklar sunulmaktadır. Eğlence ile sağlık hizmetlerini bir arada sunmakta olan tesis bünyesinde voleybol ve basketbol sahaları da hizmet vermektedir. Kozaklı’nın şifalı sularını lüks olanaklarla yaşamak için http://www.inantermal.com/ ‘dan tesisle iletişime geçebilirsiniz.

Müzede Konaklama Deneyimi Yaşatan Museum Hotel Cappadocia

Nevşehir’in dünyaca ünlü noktası Kapadokya’da, lüks ve benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatan Museum Hotel Cappadocia, benzersiz atmosferi ile dikkat çekmektedir. Türkiye’nin tek Relais & Chateaux oteli olma özelliğini taşıyan tesis, Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na 38 km, Nevşehir şehir merkezine 9 km ve Nevşehir Otogarı’na 23 km uzaklıkta yer almaktadır. Birbirinden şık ve özenle dekore edilmiş 30 odası ile hizmet veren tesis, oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamaktadır. Sabah kahvaltısı hizmetinin yanı sıra 1 adet a la carte restoranı ile Türk ve dünya mutfaklarından özel lezzetler sunmakta olan restoran misafirlerine usta şeflerden yemek dersi alma olanağı da tanımaktadır. Vadi manzarasına karşı ekolojik bahçede huzur dolu anlar vadeden Museum Hotel Cappadocia’da 1 adet açık havuz, golf alanı ve SPA merkezi bulunmaktadır. Kapadokya’nın en lüks oteli hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.museumhotel.com.tr/ adresine tıklamanız yeterlidir.

Nevşehir’de Lüksü Yaşamak İsteyenler için DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia

Tüm dünyadan turistleri yıl boyu ağırlayan özel şehirler arasında yer alan Nevşehir’de lüks konaklama hizmetleri ile dikkat çeken DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia, merkezi konumu ve zengin olanakları ile hem turistik amaçlı hem de iş amaçlı şehir ziyaretlerinde konuklarını ağırlamaktadır. Nevşehir Havalimanı’na 13 km, Kayseri Erkilet Havalimanı’na 59 km, Avanos’a 5 km mesafede yer alan tesisin oldukça şık ve konforlu 126 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarına hizmet vermekte olan tesiste, açık büfe kahvaltıların yanı sıra a la carte restoran hizmeti de sunulmaktadır.

Şıklığı ve konforu kusursuz Hilton kalitesi ile sunmakta olan tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı havuz hizmet vermektedir. Ruhen ve bedenen dinlenmek isteyen misafirler için tesis içerisinde yer alan Healthia Spa & Wellness, zengin olanakları ile tatilinizi eşsiz bir dinlenme deneyimine dönüştürmektedir. İş amaçlı Nevşehir ziyaretlerinde de tercih edebileceğiniz DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia bünyesinde 3 adet tam donanımlı ve 1 adet VIP olmak üzere toplam 4 adet toplantı salonu hizmet vermektedir. Nevşehir’de dünya standartlarında bir konaklama deneyimi yaşamayı tercih edenler için hizmet veren DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia’da tatil planınızı yapmak için https://doubletree3.hilton.com/en/hotels/turkey/doubletree-by-hilton-hotel-avanos-cappadocia-NAVDTDI/ linkine şimdi tıklayabilirsiniz.